Telefon

+123-456-7890

E-mail

mail@domain.com

Otevírací doba

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Jestliže zaměstnanci vaší firmy nosí jednotný pracovní oděv, jistě si zakládáte na hlavních aspektech, které splňují normy týkající se ochrany a bezpečnosti práce. Podstatná stránka věci je ale také taková, aby se v tomto oděvu pracovník cítil dobře a pokud možno svým vzezřením zároveň reprezentoval svého zaměstnavatele. To se dotýká zejména těch oborů, které se každodenně prezentují veřejně, jako například cestovní ruch, gastronomie, doprava, zdravotnictví a mnoho dalších služeb. Barevná duha- elektronický tisk
Nejenom pro ně přicházíme se zajímavou nabídkou využití objednávky na reklamní trička s potiskem, který zvolíte vy sami, nebo si necháte jednoduše poradit od našich kvalifikovaných odborníků. Trička dodáváme v široké škále velikostí. Od nejmenších, pro tříleté děti, až po nadměrné velikosti XXXL. Všechna trička jsou vyrobena ze stoprocentní bavlny, u některých s menším podílem elastanu a dodáváme je až ve dvanácti různých barevných odstínech. Jsou ušita z jednolícového žerzejového úpletu, s kulatým podšitým výstřihem a podšitou páskou zpevňující ramenní šev. Pro tyto výrobky je nejvhodnější technika sítotisku, kdy je přímo na podklad barva nanášena přes síto.
Ofsetový tisk
Díky tomuto postupu je barva na textilu stálá a trvanlivá i při velmi častém nošení a praní. Zamyslete se tedy zda není na čase pozdvihnout firemní, nebo sportovní a klubovou kulturu odívání na vyšší level a vyplňte na našich stránkách poptávkový formulář s vašimi požadavky a přáním, nebo zvolte telefonickou domluvu. Pokud si nebudete vědět rady, doporučíme vám ten nejvhodnější produkt a spočítáme kalkulaci cen dle vašich možností. Neváhejte tedy dát světu vědět o vašich výrobcích, či službách formou jejich propagace na kvalitním materiálu s kvalitním tiskem ve formě moderně střižených triček, ve kterých se bude navíc váš personál cítit příjemně a pohodlně!

Doporučené články