Telefon

+123-456-7890

E-mail

mail@domain.com

Otevírací doba

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Jízda na kole získává stále více příznivců. Prakticky nemá ani žádné limity pro věkovou hranici. Od malička učíme děti jezdit na tříkolce, později na kole s postraními kolečky. Když je čas, tak se odeberou a rázem tu jsou z nich skuteční jezdci na dvoukolém oři. Někteří u tohoto jednoduchého stroje zůstanu, někteří přesedlají na rychlejší a silnější mašiny, jako jsou motocykly. Pokud zůstaneme u samotných kol, tak i zde stalo velmi mnoho přeměn. Kdo chce, může zůstat u klasiky, která se zdokonalila o převody a snadnější výšlapy. Nebo může zkusit novější trend, který rozhodně není žádnou ostudou a tím jsou elektrokola. Ty právě naopak dávají úplně jiné možnosti, o kterých se nám ani nesnilo. Síly v rodině se pak dají snadno vyrovnat a tak si jízdu na kole může vychutnat celá rodina i s babičkou a dědou, pokud mají chuť si šlápnout do pedálů.

elektrokolo

Pozor na parametry

Samozřejmě nabídka kol je skutečně veliká a rozsáhlá. Je důležité si především rozmyslet, kde s ním budeme nejčastěji cestovat a podle toho si vybrat vhodný model. Také je třeba zvolit správné sedlo, jelikož to bude náš celodenní společník na výletě, tak ať se nám dobře sedí. V podstatě například dámská sedla mohou vypadat jinak, mohou být kratší a širší, také na určitých místech polstrovaná tak, aby nejlépe odpovídala anatomii ženského těla. Stejné je to i se vzhledem samotných modelů, kdy bude především rozdíl v jiné rámové geometrii. Rámy jsou opět kratší a i řídítka budou tak akorát do něžné ženské ruky. Na pohled jsou rovněž menší, než pánské modely.

dámské ebike

Elektrokola mají také dostatek svých zástupců

Dá se říci, že poslední dobou jsou i více k vidění. Modely jsou různé, ale pokud bychom měli vybírat model pro ženy, tak bychom rozhodně měli zvolit dámské elektrokolo se středovým pohonem, které se daleko snadněji a přirozeněji ovládá. Poté si skutečně může jezdec vychutnat vyjížďku plnými doušky, jelikož jízda bude daleko přirozenější. Také se nemusíme obávat kopců, vždyť elektrobaterie si s nimi hravě poradí, samozřejmě pokud bude dostatečně nabitá, jinak asi budeme mít malinký problém. Ne, že bychom nedojeli k zásuvce, ale rozhodně propotíme svoje tričko.

Doporučené články